Een professioneel bedrijf met een prettige cultuur.

 

Bij Brundel Projectrealisatie vind je vakmensen met een gedeelde passie voor geavanceerde luchtdichte schuifdeursystemen. Zowel op ons kantoor als op de werkvloer werken ware vakidioten! Geen (technische) uitdaging gaat ons te ver. Korte lijnen, persoonlijk en direct. Daar houden we van!

Onze vacatures

 

Als echte aanpakker ga jij op pad met je collega’s en werk je mee aan de montage en installatie van vol automatische schuifdeuren in de Health Care. Werken bij Brundel Projectrealisatie staat garant voor uitdaging.

Voor techniek. Voor teamwork. Voor passie.

Waarom werken bij
Brundel Projectrealisatie?
Wij investeren graag in jou!

Interesse in techniek, maar nog geen kennis en ervaring? Geen probleem! Ben jij een echte aanpakker, dan leiden wij je graag op. Je gaat werken in een klein, hecht team. Je gaat op pad met een of meer van onze monteurs en leert, al doende, de fijne kneepjes van het vak. Is er een aanvullende cursus of opleiding nodig? Geen probleem. Wij helpen je graag verder.


Altijd een schone, droge en warme werkomgeving

Werk je bij Brundel, dan werk je in een droge en warme omgeving. Wij monteren onze producten in de Health Care (ziekenhuizen) en farmaceutische bedrijven in Nederland. Je dag en je fysieke gestel wordt niet beïnvloed door kou, wind of regen. Bovendien zijn de bouwplekken schoon en opgeruimd, waardoor de werkzaamheden efficiënt uitgevoerd worden.


Werken met high-end producten

De vol automatische schuifdeuren, deursystemen en -automaten waarmee wij werken zijn echte high-end producten. Geen technische uitdaging gaat ons te ver. Ben jij een van onze vakidioten? Dan blijf je innoveren en leren door te doen. Vanwege de ‘aanpakkers’ cultuur van ons bedrijf garanderen wij onze klant niet alleen een high-end product, maar ook een high-end dienst en service.

Geïnteresseerd in één van onze vacatures?

Neem contact met op!


0544 - 200 309
 
info@brundel-projectrealisatie.nl

© Copyright Brundel Projectrealisatie 2024 | Privacybeleid | Cookiebeleid