Marco

Eigenaar / vakidioot

Marco is opgegroeid in Mariënvelde en later voor zijn vriendin en kind verhuisd naar het mooie Lichtenvoorde. Naast keihard werken, is Marco fanatiek op de tennisbaan en houdt hij van gezelligheid. Marco is de oprichter van Brundel Projectrealisatie.


Meer over Marco

Nikolaj

Eigenaar / project manager

Nikolaj is geboren en getogen in Lichtenvoorde. Hij woont samen met Janneke en is de trotse vader van 2 kinderen. Hij is sportief, een echte familieman en gek op gezelligheid. Nikolaj is projectmanager bij Brundel Projectrealisatie.


Meer over Nikolaj

Britt

Office manager

Britt komt van oorsprong uit het westen van het land, maar woont al ruim 20 jaar in de Achterhoek. Ze is getrouwd met Richard, samen hebben ze 5 kinderen en een hond. Britt heeft de deur altijd voor iedereen openstaan en maakt graag tijd voor een kop koffie of een biertje.


Meer over Britt

Wij realiseren uw schuifdeuren

Nieuwbouw, verbouw of renovatie van luchtdichte schuifdeuren in de gezondheidszorg? Van advies tijdens de ontwerpfase, een planning op maat en voorbereiding tot aan een soepele uitvoering van het project. Het bewaken van het budget en het nastreven van de vooropgestelde planning zijn hierbij onze speerpunten.Over ons

Geïnteresseerd in één van onze vacatures?

Neem contact met op!


0544 - 200 309
 
info@brundel-projectrealisatie.nl

© Copyright Brundel Projectrealisatie 2024 | Privacybeleid | Cookiebeleid