Werkwijze Brundel Projectrealisatie.

Brundel Projectrealisatie adviseert, organiseert, plant én voert jouw project uit. Zowel op ons kantoor als op de werkvloer vind je vakmensen met een gedeelde passie voor luchtdichte schuifdeursystemen. Geen (technische) uitdaging gaat ons te ver. Korte lijnen, persoonlijk en direct. Daar houden we van!

Brundel Projectrealisatie is uniek in wat we doen. Het compleet ontzorgen van onze opdrachtgevers is onze prioriteit. Met de ruime kennis en ervaring op het gebied van luchtdichte schuifdeursystemen in de Health Care van zowel onze binnen- als buitendienstmedewerkers is er geen project wat wij niet kunnen realiseren. Door in de ontwerpfase mee te denken en te adviseren kunnen we, samen met de opdrachtgever, jouw project zo voorspoedig mogelijk laten verlopen. Hierbij bewaken we het budget en levertijden en bieden gerichte oplossingen waar nodig. In het totale proces kun je rekenen op een heldere communicatie met alle betrokken partijen. Al onze vakmensen werken onder het motto ‘De kunst van het bouwen is het beheersen van het proces.’

 

Werken bij Brundel

 


Kleinschalig


Brundel bestaat uit een team van binnen- en buitendienstmedewerkers met een gedeelde passie voor het vak. Naast onze eigen ervaren, gecertificeerde monteurs werken wij alleen samen met partijen die wij goed kennen en welke werken volgens onze standaarden. Zo garanderen we dat je te allen tijde kunt rekenen op Brundel-kwaliteit.


Uniek


In onze markt zijn wij uniek. De kennis, ervaring en innovaties welke wij in meer dan 25 jaar hebben opgedaan en mee hebben mogen maken, zorgen ervoor wij ALLES weten op het gebied van luchtdichte schuifdeursystemen in de Health Care. En we blijven innoveren en leren. Techniek staat nooit stil, Brundel Projectrealisatie ook niet.


Van A tot Z oplevering


Door aan te sluiten in de ontwerpfase van een project bieden wij technische ondersteuning en advies op maat voorafgaand aan het project. Mede hierdoor verloopt het proces ten tijde van de bouw optimaal. We bewaken zowel het budget als de doorlooptijden, zodat het project naar volle tevredenheid uitgevoerd én op tijd afgerond kan worden.

Werkwijze en bedrijfscultuur.

 

Brundel Projectrealisatie is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met medewerkers in zowel de binnen- als buitendienst. Een hecht team waarin eenieder zijn/haar eigen rol heeft. Samen versterken zij elkaar en gaan ze elk project en technische uitdaging vol overgave aan. Monteurs gaan veelal als duo of in een team op pad, in een eigen bus, altijd volledig uitgerust met kwalitatief hoogwaardig gereedschap.

Wij zijn nauw betrokken bij de projecten. Vanaf het ontwerp tot aan de oplevering en de aftersales. Om onze opdrachtgever nog beter van dienst te kunnen gaan wij nog een stap verder. Zo verzorgen wij ook het logistieke proces en hebben wij ruimte voor (tijdelijke) opslag, indien gewenst. Wij werken met high-end producten en leveren een high-end dienst.

Vragen of meer informatie?

Neem contact met ons op!


0544 - 200 309
 
info@brundel-projectrealisatie.nl

© Copyright Brundel Projectrealisatie 2023 | Privacybeleid | Cookiebeleid