Deuren-Monteur

GEZOCHT: Deuren-Monteur

Werken met unieke, high end producten. Altijd nieuw. Altijd in een schone, warme en droge omgeving. Op pad met je eigen bus, voorzien van kwalitatief hoogwaardig gereedschap. Volop ruimte voor je eigen, technische, inzicht. Korte lijnen binnen een kleinschalig en gezellig team. Blijven innoveren en leren door te doen. Wie wil dat nou niet!

Ga jij aan het werk als deurenmonteur bij ons, dan ben jij verantwoordelijk voor het monteren en installeren van vol automatische schuifdeuren, in de Health Care (ziekenhuizen) en farmaceutische bedrijven. Onze opdrachtgevers zitten voornamelijk in Nederland, maar af en toe een buitenlandse trip sluiten wij niet uit.

Als echte teamspeler werk je samen met collega’s op de werkvloer en ga je ook regelmatig als ‘koppel’ op pad. Daarnaast heb je de verantwoording voor de communicatie richting de klant/ aannemer.

Functie eisen:

  • Je beschikt over mbo werk- en denkniveau, en bent mechanisch onderlegd (elektronisch is een pré)
  • Je werkt zelfstandig, gemotiveerd en bent communicatief vaardig
  • Je bent klantgericht en flexibel
  • Je bent in het bezit van een Vca-certificaat of bereid deze te halen
  • Je beschikt over rijbewijs B
  • Je bent bereid om in de kost te gaan

Wij bieden een uitdagende functie, waarbij zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan. Daarnaast bieden wij uitstekende, marktconforme primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden? Stuur je motivatie en cv naar info@brundelprojectrealisatie.nl

Ook voor meer informatie graag mailen naar info@brundelprojectrealisatie.nl of bellen met 06-22211647